Fantastiske fredag

Photobucket
Nogle gange flyver tiden aaaalt for hurtigt! I går kom en veninde fra Aalborg, og hun bliver hele weekenden – TØSEHYGGE max!! Da hun kom i går havde hun, udover sit dejlige selv, også taget 2 billetter til X-factor finalen med. Nice!! Jeg havde aldrig været i Parken før, så bare dét i sig selv så jeg frem til… Og nåh ja, så var der jo også Take That og alle de andre… weeee!! Og så tænker I sikkert: Var det nu overhovedet fedt det der X-factor?? Og så kan jeg kun svare: JA. Det var MEGA fedt! Jeg havde ingen forventninger overhovedet – er ikke den store x-factor nørd, men man blev jo helt grebet af stemningen derinde! Gooo Sara! Og så var der jo også en masse god musik :D What’t not to like? Bagefter tog vi på Frk. Nielsen og drak os i hegnet… eller noget!
Man måtte ikke have kamera med ind, så I må nøjes med et par mobil-shots.
Photobucket
Photobucket 

Take That gav den gas… Desværre mødte hverken Robbie, Owen eller de andre drenge op til vores date efterfølgende… Suk.. Var ellers sikker på af de var den eneste ene! 
Var der nogle af jer der så finalen, og var I tilfredse med vinderen? 

About Mor til Alma

Kvinde, designer, hustru, kattedame og ikke mindst mor! Blogger på www.almaomega.com om hverdage i Kbh NV - hvordan den er i virkeligheden og hvad vi drømmer om!